Kde nájsť kvalitné preklady do Goldlistu?

kde najst kvalitne preklady do goldlistu

Goldlist je úžasná metóda na učenie sa slovíčok zapisovaním si do zošita. Žiadne bifľovanie, len maximálna pohodka pri kávičke alebo limonáde 🙂

Ak túto metódu náhodou zatiaľ nepoznáte, určite sa oplatí ju vyskúšať, polygloti a fanúšikovia Jazykového mentoringu na ňu nedajú dopustiť! Detailnejšie informácie si o nej prečítate v tomto článku, no v skratke ide o to, že si do zošita zapisujete zoznamy výrazov v cudzom jazyku a ich preklady. Potom ich v pravidelných časových intervaloch prepisujete a postupne vylučujete tie, čo už viete.

Je to naozaj skvelá metóda a funguje vynikajúco, keď sa robí správne. Často sa však stretávame s otázkou, odkiaľ máme čerpať preklady výrazov, ak im nerozumieme a nevieme posúdiť, či nám napríklad Google Prekladač ponúka správne ekvivalenty.

Vo videu odpovedám práve na tieto obavy. Verím, že pomôže aj vám, aby ste s Goldlistom strávili čo najpríjemnejší čas bez neistoty 🙂

A ak už metódu Goldlist máte v malíčku, no stále vám akosi robí problém používať novú slovnú zásobu aktívne v praxi, pozrite si moje ďalšie video. Uvidíte, že zaktivizovať si slovnú zásobu vôbec nie je ťažké.

Zaregistrujte sa na webinár a objavte 3 skvelé metódy na učenie sa jazyka, ktoré môžete okamžite zaviesť do praxe.

Tagy:

Podobné články

0 Komentárov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Bezplatný Webinár

Ako sa naučiť cudzí jazyk z pohodlia domova zábavnou formou bez bifľovania, jazykovky alebo vycestovania do zahraničia.

Lýdia Machová